Çavuşzade Baklava

logo

In het begin van de jaren 2000 zijn de broers Kalemciler, die hun opleiding in Gaziantep, het centrum van Baklava, hebben genoten, na hun leermeesterschap eerst in de regio Antwerpen in België met hun activiteiten begonnen en hebben zij zich vervolgens in de hoofdstad Brussel en in de regio Heusden-Zolder vertakt.

Çavuşzade Baklava werd opgericht in 2008 en heeft vorm gekregen in het kader van de nauwgezetheid en het innovatiebegrip van zijn managers. Zonder afbreuk te doen aan de traditionele structuur van Gaziantep Baklava, heeft deze smaak uit het verleden Çavuşzade Baklava naar deze dagen gebracht met de opwinding en het enthousiasme van de eerste dag binnen het begrip van kwaliteit en service.

PRODUCTIE

Cavuszade Baklava; Onder leiding van de gebroeders Kalemciler, vervaardigt Baklava met eersteklas kwaliteitsmaterialen en zorgvuldige controle in elk stadium totdat het de klant bereikt. Bij de productie gebruikte ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en vers gehouden. Door de handen van bekwame ambachtslieden vervaardigde producten worden op smaak gebracht met natuurlijke suikerstroop. Wat smaak en kwaliteit betreft, worden producten die vastbesloten zijn om de Cavuszade Baklava-normen te halen, worden samen met de klant gecreëerd.

In onze producten worden geen additieven gebruikt en er wordt zorg gedragen voor de hygiëne van het personeel en de productieruimte.
Cavuszade Baklava, met zijn dagverse productie, wordt te koop aangeboden in 4 filialen in Antwerpen, Brussel en Heusden-Zolder in België.

KWALITEIT

Onstaan en gegroeid in Gaziantep, de hoofdstad van baklava. Cavuszade Baklava, die de consumenten in bepaalde delen van Europa aanspreekt, heeft de filosofie van de productie van kwaliteitsbaklava overgenomen en is tot op heden gekomen zonder afbreuk te doen aan haar principes en discipline in elke fase.

Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart